Nothing special.

Hello! Jeg kom hjem sent i dag. Sluttet egentlig halv tre, men vente over en time på Mina og så bli kastet ut av klasserommet fordi jeg lo av magen hennes! Derfor jeg ventet på hun er fordi vi skulle møte Ole på gamlehjemmet/der han jobber. (Det heter egentlig noe annet enn gamlehjemmet, vet bare ikke hva.) Han skulle vise oss hvor vi kunne levere søknaden våres. For Mina og jeg skal nemlig søke jobb der. Ser for meg at det kan bli koselig med å spise i kantina og drikke te. Blant annet så viste Ole oss draktene (som er gjennomsiktige) og treningsrommet. Haha, har så dårlig samvittighet egentlig, siden han ventet på oss i over tjue-minutter før vi kom. Unnskyld. 

Ja, her ser dere meg.. Som prøvde å få til litt kunstneriske bilder. Av alle 30 bildene jeg tok, så kom to bilder jeg ble bittelitt fornøyd med. Jeg misunner alle de som er skikkelig flinke til dette. Jeg ser bare kjempedum ut. Guro, for eksempel blir kjempepen! Og alle andre toppbloggere her i verden. Jaja, mitt talent er kråkestuping. 

Blogges!

New in...

Hello! I kveld kom pappa hjem med et par overraskelser til meg og familien. Først, så ringte han meg og fortalte at jeg skulle få en førjulsgave. Det første jeg trodde var at jeg skulle få en Iphone. But, no.. Anyways, så kom han hjem med to pappesker fulle av forskjellige smykker, ringer, øredobber osv. Her er noe av det jeg valgte ut! 

Okei, her ble det et skikkelig irriterendes mellomrom som jeg må fylle med tekst. Ellers så kommer jeg til å irritere og tenke over dette mellomromet en hel dag. HE-HE, ellers går alt bra.Yes, så nå er jeg fornøyd og ble egentlig i et skikkelig shoppinghumør. Kanskje se om jeg finner en julekjole, eller nyttårskjole? Mhm, ja. 
Blogges!

Yesterday's outfit.

Nå har jeg laget frokost for hele familien, så skal jeg dusje, spille, fikse meg og der etter skal jeg en tur til Mina. Vi skal på kino med Odin og Ole, skal se twilight. Jeg gleder meg skikkelig, og håper bare på at jeg ikke begynner å gråte. For det hadde blitt litt flaut. Når jeg kommer hjem skal jeg sjekke hva vi skal ha på halvdagsprøva i engelsk. Haha, nei? Jeg kommer ikke til å gjøre det. Hvis jeg kjenner meg, så kommer jeg til å legge meg, eller spille. God damn you...Videogame! 

Blogges!

Clubsandwich anbefales!

Heihei! I dag dro Mina, mamma og jeg på Rialto. Null bilder av Mina fordi hun ikke hadde på sminke. Har hatt en fin lørdag med lunsj og gaming med Black Ops 2 i heimen. Fikk det faktisk av mamma, uten å mase. Brukte ikke noe særlig med argumenter, og hun kom ikke med ''nei, nå får du vente til jul!!'' Æsj, hater når de voksne bruker det som et argument. Vil man ha en ting, så måååå man ikke vente to måneder, så de kan spare litt penger og håpe på at jeg glemmer den tingen inntil da. Mhm, nei, nå skal jeg spille litt mer og avslutte kvelden med en 80-talls film, 

Blogges!

Lazy days.


Både i går og i dag har jeg slappet av med gode filmer og mat slash boller. Ryddet faktisk huset i dag, men ikke selve rommet. Haha, det ryddet jeg forrige uke og nå er det like jævelig. Kan alltids skrive og si at jeg skal ''skjerpe'' meg, but what's the point? Nå vil jeg pusse tennene og ta et iskaldt vann. Der etter skal jeg ta turen til bestemor og spise middag der. Håper vi skal ha fisk med sånn god saus. Anyways, jeg elsker å se på 80-talls filmer for tiden. Er Mina som fikk meg til å begynne med det! De filmene er så utrolig koselige, og hvis du er dritdeppa, eller har tidenes kjærlighetssorg... Well, I promise at de filmene kurerer hver eneste lille tåre. Anbefaler: A walk to remember, Dirty dancing, Sixteen candles, Pretty in pink og The breakfast club. Eneste grunnen til at jeg anbefaler de filmene er fordi at de er det eneste jeg har sett inntil videre.

Blogges!

Frokost og lekser.

Hello! Nå må jeg skynde meg, så jeg rekker å gjøre matteleksen min. Æsj, hater stress! I går la jeg meg ved ni-tiden... Ja, trøtte meg. Skal snart til legen for å sjekke om jeg har lavt stoffskifte og litt sånn. Eller så kanskje jeg bare burde spise mer vitaminbjørner! Dagen i dag går vel til ingenting? Eller så får vi se om Mina kanskje stikker innom en tur.

Blogges!

Innkjøp

Hei! Today har jeg sovet, spist, sovet og ryddet rommet. Hele en nyttig ting gjort i dag, og det er ryddingen som ikke er 100% fullført... Er fremdeles potetgull på gulvet og brusflasker under senga. Haha. Planene fremover blir å se på taken 2 og sove enda litt mer. Kanskje planlegge morgen dagens antrekk, sånn at jeg slipper å stresse med det i morgen og sove ti minutter lengre? anyways, her er det jeg kjøpte når jeg var i Elverum, var ikke så utrolig mye og egentlig ganske lite i forhold til det jeg pleier å handle når jeg først er i gang. 

H&M 150 kroner.

BikBok 150 kroner (299)

BikBok 75 kroner (149)

BikBok 100 kroner (199)

BikBok 150 kroner (299)

BikBok 75 kroner (149)

Bikbok 100 kroner (199)

BikBok 125 kroner (249)

BikBok 75 kroner (149)

Også kjøpte jeg en tube-bh, men linsa på kameraet er helt utrolig sugent (unnskyld Mina) så det ville ikke fokusere og ble kjempeutydelig. Sukk. Jupp, dette her var alt. Helt fornøyd, men kunne ønske jeg kjøpte meg et par nye bukser. Jaja.

Blogges! 

We all love spontaneous actions.

Hello! På torsdag så Malika at det var salg på BikBok, 50% på alt i butikken. Herregud, selvfølgelig måtte vi jo dit og bruke litt penger. Var litt usikre på om vi skulle gidde siden skolen sluttet klokken fire. Men det endte opp med at Malika, Taimieog jeg dro på Kremmertorget sammen. Handlet bare på BikBok og H&M, skal oppdatere dere om hva jeg kjøpte litt senere. Etter shoppingrunden truslet vi bort til Milano og spiste pizza. Kan si at det er den beste pizzaen jeg har smakt... Noe som ikke er så rart, siden jeg bare omtrent har smakt grandiosa. 
Yes, we had fun. Skulle egentlig vente i tre timer på bussen (noe som hadde vært det kjedeligste noensinne) men så kom kjæresten til Taimi og hentet oss. Right now, er jeg trøtt og sliten. Skal ha en såkalt familie-middag i dag. Gleder meg til maten er på bordet, så jeg bare kan spise også legge meg! 

Blogges!

Another school day.

Hei! I dag har min kjære av døde bestefar bursdag, så hvil i fred♥ Over til noe annet, nemlig skoledagen i dag. Hadde konsert, Oslo ess spilte. Personlig syntes jeg de var flinke, men jeg var for opptatt med snapchat enn å følge sånn ordentlig med. Haha, skjerpe meg! Anyways, så når jeg ser på dette bildet under her, så får det meg til å savne 10.Klasse helt sinnsykt. Gode tider det!
Og her ser dere mine nye venner, som liker å bli tatt bilde av! Du kan bare se øynene dems stråle og munnen smiler bredt. Mhm, schææmpesøte jenter. Nå skal jeg spise tacofisk også pugge til matteprøven i morgen. Jeg ber til Gud om at jeg ikke får en to'er denne gangen. Da blir jeg rett og slett knust og innser at alt håp er ute! 

Blogges.

Anbefaling

Hei! En hel uke siden sist, men noen ganger er blogg rett og slett stress. Skal prøve å keep up og ja, ha en varriert blogg. (Not gonna happend.) Tilbake til overskriften, altså hu her.. Er utrolig flink til å ta bilder og har en veldig spesiell stil. Hun er modell og skjønn! Blogget først en stund på blogg.no, så byttet hun modetta og nå er hun hos vixen. Besøk siden hennes på: www.stylezebra.vixen.no 

Blogges.

Halloween

Hello, tullehøner! I går var det halloween, og jeg storkoste meg med mine nærmeste. Mye drama og dritt, men det går. Startet med å ordne meg med Mina og Karoline hos Katrine. Superduper koselig, eneste negative var at vi hadde drit dårlig tid, siden Mina og jeg ikke ville gå glipp av det vi visste kom til å være det morsomte i løpet av hele kvelden, nemlig å være hos Jani! Er alltid så koselige folk der, og helt ok mengde med folk og. Elsker rett og slett å være der. Siden jeg stressa, rakk jeg ikke å ta noen mange bilder. Noe som resulterte i bare bilder av meg, meg og meg. Ler meg i hjel av Mina på det første bildet her, minner meg om hvordan hun endte opp halv ti -ti. HEHE.Ja, hva mer skal jeg si? Hadde det morsomt ogsånn. Morsomst hos Jani, enn på laaven. Men som sagt, hadde det fun! Kunne ønske Mina holdt ut litt lengre, bortsett fra det og kulden har jeg ikke mer å klage på. 

Blogges!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits