Movie time with mye cuties.

Heihei! Nå har jeg akuratt kommet hjem fra Anawat og Bk, dro og så på skyfall. På slutten begynte selvfølgelig følsomme meg å få noen tårer, siden hu dama døde. Sjukt trist. Haha, ler godt når jeg er med disse to flotte guttene, mine to nye venner. Anawat tok helt av når det kom til kakebakingen (kanskje ikke så rart når han går kokkelinjen) men han scoret full pott når det kom til både pynt og smak! Han var så søt som ga meg noen kakebiter som jeg kunne ha med hjem. Haha, forresten.. Når min mor kom å hentet meg, så jeg Anawat sykle litt i trysils gater med kaker i venstre hånd. Han skulle visst gi litt til Jani og, snakk om godgutt? 
Nå skal jeg pakke til i morgen. Da er det nemlig halloween og fest på laaven! Gleder meg skikkelig. Håper bare på at jeg slipper å gå hjem i tjue-minus.

Blogges! 

Another weekend.

Hei! Blogging i skoletiden er bare supert. Gjør så timen ikke blir fult så kjedelig! Må faktisk skynde meg her, for hvis ikke får jeg litt lekser og masse sånn tull. Skulle blogge om at Mina og jeg har hatt some time togheter i helgen. Hele lørdagen og søndagen, veldig koselig. Gjorde faktisk litt nytte av oss og så ikke bare på skrekkfilmer hele helgen! Spilte litt bf3 også. He-he. Okei, vi dro opp en båt med resten av familyn, lagde mat og gjorde litt små-greier på kontoret. Tok solarium på slutten av helgen! Det som irriterer meg er at Mina er sååå mye brunere enn meg. Jeg kommer aldri til å komme i hennes tan-stadiet. 


Blogges!

Et antrekk.

Hehe, ble visst litt blogging før mandag allikevel. Noe så spennende som et outfit, men ja.. Jeg liker å blogge om antrekk og sånn. Right now er Mina hos meg, og vi har vel som vanlig hatt mange latterkramper. Skulle egentlig ha movienight, men vi så ikke så mye av den filmen og endte heller opp med å ta stygge bilder, tetris, snikksnak og tulle.


Ha en fin søndag! 

Blogges. 

27102012


Heihei! Okei, i går så la jeg meg halv ti-ti. HVEM GJØR DET PÅ EN FREDAG!? Eheh, jo de som kjeder seg og sånn. Today er det lørdag, og jeg har en underlig sans om at det samme vil skje i dag, sukk. Det eneste jeg har lengtet etter i dag, er å stikke på kiwi for å kjøpe iskaffe. Fikk smake en liten sup av Mathilde i går for første gang, og helt siden da har jeg hatt den smaken i tankegangen min. Prøver å få tak i Mina og, men hun har jo ingen mobil. Så det er jo lett. Æsj, jeg har vondt i hode og er sulten. Byebye bloggen, see you on monday I think. 

Blogges.

Matlaging blir bare et stort rot.

Hello! Med en eneste gang jeg kom hjem fra skolen (se bort i fra at jeg rakk å gå på do) så gjorde bloggen at jeg fikk lyst til å lage mat. HE-HE. Endte opp med å steke kjøtt i litt over en time, noe som også førte til et meget tørt kyllingkjøtt. Ryddet faktisk litt også, tok ut og inn av oppvaskmaskinen. Holy moly!Mhm, ja.. Dette var mine fire bilder av hundre. Finfin photoshoot på kjøkkenet som besto av salatblader over alt etter at jeg var ferdig. Og for deg som lurer, så ja, maten var dritgod!

Blogges.

Sånn tull og kos.

Heihei! Skoledagen i dag var koselig, hvis man ser bort i fra at jeg fikk en anmerkning. Dumme lærer som selv sover under filmen, og leser avisen isteden for å gjøre noe nytte av seg. Uansett, så i mattetimen hadde jeg tidenes latterkrampe med Mina, as usual. Etter den timen hadde 1STA ''kosetime.'' Spiste pizza (var ikke god, siden stilleseb tok ost, skine og pepperoni.. Æsj) også var det quiz etterpå. Var sikkert noe mer greier, men jeg dro midt i quizen, fordi min mor og jeg skulle til bestemor. Buut jeg dro til Mina i stedet. Hehe.
Blogges!

Rett og slett deilig!

Jeg begynner ikke før ved tolv-tiden! Haha, første gang jeg faktisk har fått for mye søvn på en ukedag.. Også hadde jeg j faktisk litt blogglyst. Fra min side, så er det hvertfall ikke så veldig mye interessant som skjer på morgnen. Blir bare å spise og ordne seg, that's it. Men fikk til å legge ut noen bilder. Nei, hvorfor babler jeg nå? 

Haha, jeg tulla med den teite redigeringen med hjerter. But anyways, se sååå søt hunden min er! Ser ut som en bjørn og alle greier. Bortsett fra å informere dere om at jeg spiser en kake, så vil jeg ønske dere alle en fin dag!

Blogges. 

A few updates.

Ja, jeg må si jeg er en topp blogger! Okei, derfor det blir så lite blogging og sånn er fordi linsa mi er ødelagt.. Og dermed ingen inspirasjon. Okei, hm.. Skulle bare si at min dag i dag har gått som følgende; spist en søt muffins, ryddet klesrommet og nå skal jeg sove. Nightynight!


Blogges!

Happy Birthday Daddy.

I dag fylte min far, 49 år. Herregud, snart 50. TRIST. Og neste år, hvor papabuljo kommer til å ta helt av og feire... Så er jeg i USA og får ikke muligheten til å feire med familien. Det er også trist... Haha, når ble dette et sippe-inlegg? NEI, nå spise jeg kake og skal kose meg med en film. Er litt kvalm siden mamma bare har krem og få bananer på kaka. heh, jeg er trøtt?

Blogges!

Bursdagsfeiring!

Dedikert innlegg til Anniken, som hadde bursdag i går. Må vel bare gratulere så mye, jenta er 16 år! Yay, hipphurra. Vi feiret med å surfe, helt ksdjjkfmd gøy. Ble også kjent med en annen herlig jente som heter Kristine. Senere dro jeg ut en liten tur og feiret Anniken, tidenes koseligste fest på leenge. I dag var nok ikke humøret eller formen på topp, men jaaja. 

Blogges!

Dagens antrekk.

Bluse // Gina - 200,-    bukse // Gina - 399,-

Blogges.

Bilder fra Osloturen.

Hadde det helt herlig i Oslo sammen med min kjære Kusine, Charlotte. Mina skulle egentlig være med, men det passet litt dårlig.. Så derfor skal vi kanskje ta turen oppover sammen i november. Jeg storkoste meg med god mat, bowling, konsert, shopping, kino, venner og Maccern. Haha, bare jeg som får dårlig samvittighet av å spise der? 
Vi dro på noe som het Gatekunst, og må bare si at det var mange flinke der! Var på tur til å dra, helt til jeg tilfeldigvis sendte en medling til Dish og spurte om han var der, og det var han. Dermed var jeg med Dish (egentlig heter han Dinesh) og hans venner en liten stund. Våres samtaler handlet mest om koier ute i skogen, fjellet og generelt hvor dårlig sted Trysil var.

Også endte jeg opp på noe såkalt babykino med Arshak. Det vil da si at vi dro på kino, med lys, lav lyd og gråtende babyer.. Haha, det var faktisk ganske koselig selv om filmen ikke var så veldig bra. Var forresten på Hypnotisøren. En svensk film. Etter en herlig tid med Arshak, dro jeg på shopping med Kusina mi og der etter hjem! 

Blogges. 

Søte skapninger!


Jeg elsker, absolutt elsker Loke og Lotta. Blir så glad når jeg ser disse bildene her, herregud er dem ikke søte? Love animals, høhø. Og jeg som liksom ville skaffe meg en gullfisk istede for en hund? Hva er det jeg tenker med noen ganger..

Blogges!

Noe nytt som ikke er vist.Ja, dette er diverse innkjøp som jeg ikke har vist før. Er myyee flere klær og duppedingser som jeg gjerne skulle ha vist dere, men dette var det jeg fant når jeg først satte i gang og lete etter innkjøpene! Men dette får holde, og hva synes du? 

Blogges!

Todays outfit.Okei, når jeg kommer hjem etter skolen i dag så lover jeg å legge ut innkjøpene mine som jeg egentlig skulle ha publisert for en uke siden, haha. Men på lørdagen kommer det også en video fra Turen min! 

Blogges.

Orientering i skogen = en utslitt og gjennomvåt Emilie.
Jeg løpte med disse jentene jeg da! Haha, uten dem hadde jeg ikke klart meg i det hele tatt... Så er sjukt glad for at jeg fikk hoppe litt rundt i skogen med disse skapningene. Elelrs ble jeg jo ganske så våt da, som dere både leste og så. Har nettopp spist mat og tatt en dusj, fyherre det var godt! Siden mamma har bursdag så skal jeg spise en kake og.. haha sove? Neida, hun skal feires til helgen.

Blogges! her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits