Supchopsonsuey.

I dag er vel tidenes daffedag. Koser meg med Pretty little liars, sjokolade og melk! Er faktisk ikke ofte jeg drikker melk altså, siden jeg har en formening om at det er bare egnet til småunger... Aner ikke hvor jeg har denne teorien fra? Uansett, så den uken som kommer nå blir vel min travleste noen sinne. Mamma har bursdag nå på Tirsdag og samme dag skal jeg til Oslo på et møte, og ikke nok med det men så har jeg en innlevering og tre prøver. Tiden strekker nok ikke til, og dermed får jeg stryk på en eller annen prøve. Helt sikker på den saken. Haha, jeg kunne kanskje ha gjort ting litt enklere for meg selv og jobbet i dag, men hvem orker vel noe på en søndag? Dagens slappeantrekk er på plass, og ja genseren er ny.Blogges!

Autumn

Nå pugger jeg til en prøve vi har nå på fredag! Har det ganske travelt fortiden, med tanke på prøver, lekser og jeg drar til Danmark på fredag med min familie og Mina. Skal selvfølgelig blogge masse om det når jeg kommer hjem. Æsj, føler at jeg bare kommer med outfits innlegg fortiden. Skal prøve å skjerpe meg og blogge litt mer variert fremover! 

Hahaha, jeg faila så sinnsykt når jeg skulle gjøre litt dekorativt neglelakk painting. Ikke fint i det hele tatt, bare et svensktflagg som egentlig skulle ha vært et kors og litt flekker her og der...


Blogges!

Hår-inspirasjon!

Hei! Jeg gikk på en hår tumblr, altså denne HER.  Og jeg har jo lenge øsnket å farge håret rødt, har gjort det.. Men ble liksom ikke sånn ordentlig rødt, derfor planlegger jeg å gjøre det i høstferien! Nedenunder har jeg lagd en kollasj just for fun, og jeg stemmer selv for rødt.Men  anyways hvilken farge synes du jeg skal ta?Ja, hvilken farge? Nei, nå burde jeg gjøre litt samfunnsfag, siden vi får lekse og masse tull. Når jeg kommer hjem, så skal jeg prøve å legge ut innkjøpsbilder, men spørs litt på været faktisk. Haha ja. 

Blogges!

I call this a messy room.


Før og etter bilder kommer vel til uka, når jeg endelig blir ferdig.

Blogges!

Too cold to wear a summer dress.

I går hadde jeg på meg en sommerkjole, kjøpt på B.Young. Helt enkel og grei, men det var sjukt kaldt! Gikk helt greit på starten av dagen, men senere klarte hverken Mina eller jeg å holde ut kulden. Derfor endte det med sjokolade og potetgull for halv pris på Nær butikken og Pretty Little Liars! 


Nå må jeg skaffe meg litt inspirasjon til å rydde klesrommet mitt, og kanskje pugge litt på Tysken! Føler at jeg egentlig bare burde slappe av, men jeg må virkelig sette i gang å rydde og få gjort noe. Føler at hele livet mitt suger hvis rommet og huset er rotete! Bare jeg som er sånn?

Blogges. 

Loppisssday.

Hei! I dag har jeg tilbragt lørdagen min med Mina og mina mor. Startet med å spise frokost på Nær butikken, kjempekoselig med god mat og se at så mange møtte opp. Der etter gikk vi ti meter, og bort til et loppemarket. Åhh, minner meg så om barndommen min! Pleide å stå og selge selv med min kjære bestemor. Haha, husker at før jeg startet med å selge mine egnee ting, så gikk jeg rundt og kjøpte av andre og solgte til dobbeltpris igjen, salgskvinne Mhm, ja.. Jeg kjøpte meg ganske mye fint, og fikk ganske mye fint av mamma. Skal hvise dere i løpet av uken.

Blogges!

Antrekket mitt i dag.

Må bare si at i dag har jeg hatt tidenes beste skoledag! Elsket alle timene, haha.. Var kjempeinspirert til å jobbe i alle timene. Til og med i matte, people! Har ikke mer å si nå, men nå er Mina hos meg og det blir film og kanskje litt hot tub-time i kveld. Hva synes du om antrekket?Blogges!

Tredje gangen dette året.

Forrige dagen gikk jeg en tur med Loke og Lotta. Skulle liksom være dritsporty og trene litt, det var også meget fint vært. Så lur som jeg var (det var egentlig ikke min feil) så tok jeg med meg kameraet. Og alt dette endte med at jeg nå igjen har ødelagt kameraet mitt. Tre ganger i løpet av et år, heh. Forrige gang ble det så ødelagt at jeg måtte få et nytt et, så ja. Men som sagt, det var ikke min feil... Siden det var Loke som hoppet litt og der med falt kameraet mitt i bakken. Skal jo til Danmark neste helg, så håper at jeg klarer å fikse det til da. Noe som er lite sannsynelig, egentlig. 


Disse bildene ble selvfølgelig tatt før jeg ødela kameraet mitt. Og forresten, så endte det med at jeg ble så demprimert og ikke løpte med uttrykket min frustrasjon ved å gå hele lysløypa. 
Nå har vi samfunssfag, jeg er sulten, sliten og må på do.

Blogges! 

Todays outfit.

Synes?
Blogges.

SAS med familien.

Har nettopp spist på SAS med min familie og Mina. Alltid koselig, selv om det var dagen der på for min kjære familie. Spise ikke så altfor mye, og tenkte jeg skulle ta en joggetur etter på bare for å forbrenne litt kalorier og forbrede meg på golfrunden på Tirsdag. Har vel ikke så mye mer å si, men outfit kommer senere i dag. Også at det kanskje blir litt lite blogging denne uken, siden jeg har hele to prøver og et liv. haha, nei?
Image and video hosting by TinyPic
Blogges!

Ikke kreativ.

Hello! I dag startet jeg dagen med å drikke fra Emilie-koppen min. Vedder på at de fleste i Norge har en sånn kopp med navnet sitt på? Jeg elsker Onsdager og Torsdager, skoledagene er utrolig deilige! Og nå skal jeg spise kjøttboller med fullkornspasta.. Tror jeg!? Later tonight skal jeg først til Mina og ordne meg der, før vi tar turen til Arne og feirer Martin T. Det blir vel kjempekult, fett, koselig og underbart. Siden jeg er en dårligblogger, legger jeg ut noe så uinteressant som et bilde av frokosten min og meg selv. Høhø. Blogges!

Yesterday 08092012

Heihei! I går var jeg hos Petter på en liten fest. Startet med at jeg dro til Petter og ingen var hjemme, så jeg møtte noen fjellrype-damer og fikk både lånt mobil, husvarme og ble fulgt bort til tannlegen hvor Vilde ventet på meg. Haha, kjempekoselig damer og det viste seg at hun ene var sjefen til kusina mi i Oslo, og hun andre var kollegaen.. Verden er liten. Når Vilde og jeg først kom frem til Sigurd sitt sted, så rakk vi å være der i to minutter før vi måtte ut i kulda og trippe bort til Petter igjen. Haha, var ikke lenge der heller før vi dro på Sas.. Ble kastet ut, og gikk tilbake til Petter igjen.

Har vel aldri hatt så vondt i føtta mine noen gang! (hahah, nå ler jeg meg i hjel av ordet ''føtta'') Men joda, er litt typisk at festen ikke tok av litt tidligere. Vi gikk jo kanskje i et par timer til sammen, haha. Typsik. Men joda, jeg hadde det ganske koselig på slutten, danset og styra. 


Blogges!

Oppdatering

Hei! jeg tenkte jeg bare skulle oppdatere dere om at jeg skal støvsuge huset i dag.. Også rydde litt og da. Nei, okei det skjer ikke noe spennende i livet mitt fortiden, så derfor kan det hende det blir litt kjedelig blogging fremover. Men jeg har jo lovet litt innkjøps-innlegg, og de kommer også. Må bare ha lysten og tiden til det. Stort mer har det vel ikke skjedd?
 Image and video hosting by TinyPic
Blogges! 

Skoleblogging.

Hello! Dettte her tror jeg er mitt første skole-innlegg noensinne. Uansett da, så startet dagen med trafikalt grunnkurs, helt greit. Eneste er at jeg må opp klokken syv.. Når jeg egentlig kunne ha stått opp klokken elleve. Jeg elsker torsdager, det er de beste skoledagene!

Der etter hadde jeg to timer fri, og nå har jeg norsk. Vi driver med noe filmprosjekt som også er helt greit. Haha, jeg elsker skolen.. Sært.Blogges!

Solarium og sånn.

Heihei! I dag ble Mina med meg hjem etter skolen. Vi tok solarium og så på The cabin in the woods. Det var en utrolig bra film, kom mye uforventet og jeg har aldri sett en sånn type film før. Utrolig morsom, uforutsigbar og ja.. Helt flotters bra. Faktisk ganske skummelt og! Har du sett den? Haha, ser vi brunere ut eller? Nå skal jeg legge meg og i morgen skal jeg ta sånn kurs-greier. Blir mer blogging i morgen!
Blogges.

Outfit

Nå gjør jeg meg klar til å dra på Sundet-fest. Haha, vet ikke om jeg skal glede meg eller grue meg? Her er i hvertfall det jeg skal ha på meg. Når jeg var i Elverum kjøpte jeg de buksene og skoene (kommer i et eget innlegg senere.)

Hva synes du?

Blogges. her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits