Mislykket båttur.

Haha, first of all.. Må jeg bare si at jeg elsker å være med Mina og i morgen drar vi til Mora sammen. Gleder meg masse. Uansett, jeg har da en båt, kalt Atlantic 200. Brukt totalt to ganger siden jeg kjøpte den ved påsketider. Og nå må jeg bare kaste den, eller reparere og små fikse den litt. Føler at jeg ikke kan kaste den, fordi jeg er forelsket i de minnene Mina og jeg har med båten. Okei, for å si det sånn så kjørte Ørjan oss et stykke opp. Ca 3 km kjørte vi med en gummibåt stikkendes ut fra en bil uten bakrute. Alt gikk greit, vi hadde på flytevest og koste oss med cider. All the sudden var all luften borte, og Mina sank. Haha, neida.. Vi skyndte oss til land for å fylle litt mer luft i den før alt gikk galt. Tok noen tissepauser og fant ut at vi heller skulle svømme de siste to kilometerne hjem. som du kan se på bildet under her, er jeg ganske våt.Blogges!

Kosesokker og converse, hot or not?Blogges!

Innkjøpet fra Hamar.

Beklager for at jeg ikke har vist dette tidligere, men som sagt blir det meget vanskelig siden jeg ikke har en pc. Har tenkt til lage et eget innlegg fra det lille jeg kjøpte i Finland, og noe småtterier jeg har kjøpt meg og fått. Ellers i dag har jeg trent, og ikke gjort noe stort mer enn det.

Shorts fra BikBok 200,-

shorts fra Cubus 100,-

Shorts fra Ginatricot 200,-

Shorts fra BikBok 299,-

Bukse fra H&M 399,-

H&M 150,- for overdel og 75,- for underdelen

Truser fra Ginatricot x3 150,-

Singlet fra Ginatricot 49,-

Singlet fra Cubus 150,-

Skjorte fra Bikbok 175,-

Jakke fra H&M 100,-

Spill fra en eller annen spillebutikk, kostet hvertfall 399,-

Blogges!

Day three in Sodankylä

Dette var vel den morsomste dagen! Mina og jeg skulle absolutt skynde oss til sentrum, for å rekke å spille fotball, spise og shoppe. Derfor syklet vi istedet for å vente på mamma og pappa. Det var kaldt og langt. Men vi klarte oss ganske bra må jeg si.. Sang livin on a prayer og boset bare en gang.Etter å ha spist den beste burgeren jeg har smakt på Scan Burger, så shoppet vi litt. But jeg i hvertfall ble ganske så oppgitt over prisene. Overdriver ikke hvis jeg sier at en vanlig skjorte koster godt over 800 kroner. Derfor kjøpte jeg så og si ingenting! Som sagt, skulle vi spille litt fotball med Jossi og hans venner. Det var kjempegøy, men også ganske flaut. Oppdaget ganske så fort at jeg ikke bare er dårlig til å spille fifa, men også spille fotball generelt. I must say, at Mina fant tonen med en meget kjekk gutt, som vi trodde var over 17 år.. Og haha, han gikk i sjuendeklasse!


Han til venstre heter Einar, og er norsk. Kjempesøt og snill gutt som vi ble kjent med! Jeg synes det er utrolig hvor flinke disse guttene var i fotball, herregud.. De var helt spikermatte. Altså, flinke!
Blogges.

Family time.

På lørdag koste jeg meg hele dagen. Startet med å shoppe litt med mamma, deretter spise på rialto med Mina og hennes familie. På lørdag var forresten den eneste soldagen vi har hatt på lenge, og jeg er glad for at jeg gjorde noe.. Istede for å slaske foran TV'en. Når jeg kom hjem, startet familiekosen! Vi grillet, tok jacuzzy og koste oss skikkelig. 


Satt vel i det badekaret der over fem timer, herregud. Fikk faktisk en ganske god og fin hud i annsiketet etter på, null kviser.
Blogges!

Day two in Sodankylä

Dette var den dagen som var hovedgrunnen til at vi dro til Finland. Nemlig familietreffet! Jeg ble kjent med to personer veldig godt, Kai og sara. Resten av familien snakket jeg jo med, men fikk liksom ikke en sånn, hm.. Connection. Vi startet med å dra til kirken, deretter spiste og fest på kvelden. 


Mamma, meg og bestemor hadde på oss bunad på kvelden, noe som ble meget populært hos de andre i familien. De spurte masse om hva slags kjole og hva den betydde osv. Var noen som også ville ta bilder!Senere dro Mina og jeg hjem og skiftet. Vi gikk senere på kvelden på en pub med Marco og Maria, og fikk med oss folket til å komme på hotellet der min familie var. Hvor blant annet vi møtte disse guttene på de tre siste bildene.
Også vil jeg bare avslutte med å fortelle at disse gutta her, er gale. Ikke bare tisset de foran en hel befolkning, men han ene dro ned buksa foran pappa. Herregud, tullinger. Mina Sundsbakken som tok bildet, haha.
Blogges!

Antrekk // 18072012

Blogges.

Shoppingtur i Hamar.

Jeg hadde ikke så mange bilder fra turen, dette var da de som var brukbare! Turen var ganske så vellykket, og for første gang i historien kjøpte Mina mer enn meg. Det skjedde også noe dramatisk, eller ja.. Vi var på H&M, og på vei ut stoppet vakten oss, og spurte om vi kunne bli med på bakrommet. vi ble kjemperedde og dro oss selve i kinnene og sa at vi var uskyldige. Haha, alt i alt.. Tok de ut det vi hadde i posene, så på kvitteringene og det viste seg at en kunde hadde sagt vi så mistenklige ut. Vi visste jo at vi var uskyldige, men still det var ganske skummelt og kult. HEH.

//Opplevd det samme?
Blogges.

Day one in Sodankylä

Hej, altså for å være ærlig.. Så husker jeg ikke hva som skjedde denne dagen! Vet at det var dagen før familietreffet, fikk møte bestemor og der etter tok vi familiebilder. Annet vi gjorde den dagen, var vel at pappa, Mina, Johanna og jeg tok båten og sjekket om det var noen fisker i en sånn netting-boks-firkant-greie. La oss bare si at Mina og jeg fikk panikk, og prøvde å redde selve fangsten med forskellige redningsmåter. Vi dro også en liten tur til sentrum, som er like lite som Trysil. Fikk ikke handlet noe mye, fordi det var liksom ikke selve shopping-dagen. Vi gikk bare litt rundt som turister og lekte i matbutikkene. Hvis du lurer på hvordan vi lekte, så satte jeg på meg diverse kule-ting. Blant annet reinsdyrkinn og samelue. Eller lettere sagt, så kan du bare gå på Mina sin blogg, og se bilder der. HER.

Blogges!

The amazing Spiderman.

Hello! I går var jeg på kino med Mina og Magnus. Filmen var bra, og jeg fikk frysninger hver gang Spiderman spindlet seg bortover.. Heh, ja og grunnen til det er jo at jeg elsker Spiderman! Stor fan kan man vel si. Anbefaler alle å se filmen. Ellers utover kvelden gjorde jeg ikke annet enn å slappe av, og i dag skal jeg også bare slappe av.
Hadde en fin søndagskveld! Blogges.

Arrival day.

Hei! Altså det er ganske så imponerende at jeg blogger nå, siden jeg ikke har pc. Men skal prøve å holde dere oppdatert mest mulig, må bare låne pc'en åt a mor ell a Mina. Som sagt skal jeg fremover blogge om Finland, day by day. Starter da med reisedagen, som kommer til å bli nok et kjedelig innlegg fra min side, og jeg trenger vel egentlig ikke å si så mye her. Bare at vi var på reisefot i over tolv timer. Haha, har jeg sagt at jeg befinner meg i en Spiderman-genser mens jeg skriver dette?! Skal nemlig på kino snart med Mina og se på The amazing spiderman! Nei okei, tror nok ikke jeg tør å gå i Spiderman-genser.. Alone!
Skal se om jeg får blogget i morgen! Håper dere får en meget fin søndagskveld videre.
Blogges.

En liten oppdatering.


Så langt har turen vært bra! Gjort mye.. Blant annet reddet fisker fra å bli fanget, shoppet, relaxed, møtt nye folk og mye mer. Vil selvfølgelig blogge masse om dette når jeg kommer hjem, og da tar jeg dag for dag. Vi har bare to hele dager igjen, og de skal brukes effektivt. Som da vil si, å bruke opp resten av pengene og ta masse fler bilder.

Nå er klokken halv seks, og jeg er ikke trøtt. Skal vel snart stå opp, tenker jeg. Haha, vi var egentlig trøtte.. Men så bestemte Mina og jeg oss for å snike oss inn til Marco og Maria! Det viste seg at de sov, og vi endte opp med å spille pingpong. Vi var faktisk flinke. But anyway, det jeg egentlig skulle si, var at denne turen endte opp med som sagt pingpong-spilling, smelte igjen dører, gjemte oss i forskjellige skap og ja.. HEH.Kommer forresten hjem på Torsdag, men vil nok ikke blogge før Fredag!

New in

Bukse // BikBok 499.- 

Singlet // Cubus 149,- 

Bluse // BikBok 99,-


Topp // H&M 149,-


Genser // H&M 99,-

Singlet // BikBok 99,-

Singlet // Cubus 149,-

Bluse // BikBok 149,-


Neilelakk(?)Neglelakk // BikBok 35.- 

Skjørt // BikBok 49,-

Alt i alt med mat og det hele, brukte jeg vel under 2000 kroner! Så ja, jeg er meget fornøyd. Hva synes du egentlig om innkjøpet? Og forresten, dette er nok det siste innlegget på lenge. Siden pappa skal ta med pc'en til oslo nå i morgen, og jeg drar på ferie nå på Torsdag. Så med mindre jeg får blogget når jeg er med Mina, er dette farvel. Meh, nei.. Skal blogge et innlegg til, prøve hvertfall. Kanskje jeg blogger når jeg er i finland, spørs litt. Okei, hadetbra!

Blogges. 

Gårsdagens antrekk.

Hejhej! Festen til Magnus var helt grei, ikke så mange folk da. Men jeg hadde det gøy, snakket med folk og ja.. Det var helt greit. Godt å komme bort fra pc'en, HE-HE. Dette her var det jeg hadde på meg, og buksene og overdelen var noe av det jeg kjøpte i Oslo. Som sagt, kommer det et eget innlegg på det i dag, tror jeg. Men hvis været er skikkelig surt og grått, drøyer jeg det til i morgen.Synes? Nå har vi gjester, Carola og Hans. Skal lage en deilig middag, og slappe litt av. Spørs om Mina kommer hit en tur, men jeg aner ikke når hun kommer hjem fra Mora. Kanskje vi drøyer det til mandahg. Herreguud, kom nettopp på at det ikke er lenge til vi reiser til Finland. Haha, topp sted med lite shopping. Neida, vi skal nok kose oss! Blir ikke en sånn typisk varm holliday-vacation i mallorca.. Blir vel litt mer country versjon. 

Blogges, søtinger! her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits