Oslo med Magnus og Ola

..Var litsomt, men utrolig gøy og koselig! Er det noen som får meg til å le, så er det Ola og Magnus. Herregud, dem er så morsomme. Når det kommer til den slitsomme delen, var det all the walking. Magnus skulle absolutt sjekke ut alle carlings butikkene. Tror jeg, eller så var det en annen butikk. Anyway, koselig. 
 


Hele bussturen til Oslo snakket Magnus og jeg, på tilbake turen ville jeg helst sove.. Buut Ola var ikke trøtt, eller sliten. Der med, null søvn på meg og alle skravlet i vei. Det var så godt å komme hjem og hvile litt. Nå har jeg ladet opp til festen til Magnus i kveld. Eller egentlig er jeg helt ferdig, men går nok bra. Innkjøp kommer i morgen!
Blogges.

Resultatet 28.06.2012

Heihei! Det tok godt over fem timer, før håret ble helt tørt. Er ikke sikker på om det er så veldig bra for håret å bruke konditorfarge, siden det er skikkelig tørt, pistrete og umulig å børste. Anbefales altså ikke, men helt greit. Pluss at fargen kommer på klærene, henda og annsiktet. Så ja, jeg er blir faktisk helt rød i annsiktet hvis jeg ikke går rundt med en klut og vasker det av! Personlig synes jeg at det ble fint, og utrolig godt med litt forandringer. Heh, ja.. En forandring som kommer til å gå bort i morgen, meget langvarig. Men uansett, synes du at je skal farge det ordentlig hos frisøren i denne rødfargen/noe lignende? Nå er jeg hos min kjære bestemor, med resten av familien. Hun har nemlig burdag i dag, 73 år ble hun. Dermed vil jeg gratulere både bestemor og Carlos med dagen i dag! 
Så hva synes du om fargen?
Blogges! 

Rødt hår?

Hehe, ja.. hm, Mina og jeg har farget håret. Dette er riktig nok bare konditorfarge! Men hvis det blir bra, skal jeg nok farge det sånn ordentlig hos frisøren. Haha, dette var ikke planlagt, men utrolig spontan handling fra våres side. Aand vi tømte både Sør og Øst kiwi for rød konditorfarge. Uansett, dere får ikke se resultatet før i morgen siden håret tørker utrolig sakte, sikkert tre timer siden jeg tok i fargen, og håret har ikke tørket enda..Det er bare skikkelig seigt. Håper resultatet blir bra, så jeg slipper å spise på SAS i morgen med tidenes mislykka hår. 

Sverige


Ja, jeg var da i Sverige fra Fredag til Søndag. Koselig det, bortsett fra at på Fredagen var jeg helt ferdig, hadde ikke sovet og vasket huset tre ganger før pappa ble fornøyd! Det beste jeg vet er å kjøre bil, eller lettere sagt.. Sitte på. Du kan slappe helt av, høre på musikk, tenke og se på naturen som da for det meste består av grønne trær. Spiste helt sjukt god mat, la me sent og koste meg med folket. Godt å komme hjem, som sagt - Borte bra, men hjemme best. Hm, er det noe mer å si? Eller jo, jeg må si at jeg er hekta av Facebook. Klarte meg faen ikke å la vær. Jeg måtte streve i en time for å få internett, og der etter sjekke fb. Herregud, skjerpe meg!
Blogges.

25.06.2012

Ja, dette her var den siste dagen. Møtte opp i Hagelund, fikk vitnemålet og deretter spiste vi is på skolen for resten av pantepengene våre. Haha.. Mina satt på med mamma, pappa og meg. Vi skulle jo som sagt på min skoleavslutning på ungdomsskolen, tror du ikke pappa kjørte oss på vidregående? Dette her er altså, tredje gangen han tror jeg går på vidregående! Eller han tror ungdomsskolen, er vidregående. Jaja, hadde det flott med klassa, og som dere ser, så gråter mina.. Og det var kjempetrist å si goodbye.Blogges!

Avslutning 10a.

Beklager for lite blogging, må bare si at jeg har vært opptatt med forskjellige ting. Oppdatering kommer selvfølgelig, mest trolig i morgen. Har også tenkt meg å ta en tur til Mina i morgen, kanskje campe og ro litt rundt i Atlantic 200. Hm.. Tror nok jeg burde kjøpe en ny gummibåt, siden den jeg har nå ligger punktert bak grillhuset. Anyway, avslutningsfesten var vel på Tirsdag. Og jeg hadde maks uhell, først datt jeg og ødela strømpebuksa mi, deretter klarte mamma og jeg komme en time forsent, fordi vi dro på feil hotell. Jaja, ikke såå ille.. But still, måtte liksom spise middag alene mens de andre var ferdig for lengst. Når det er sagt, så kommer jeg til å savne 10a, utrolig mye!! Alle går overens med alle, og mange har så forskjellige personligheter. Heldigvis kommer jeg i klasse med noen av de. Gruer meg til å ikke være i samme klasse som Mina, men jeg har jo Stilleseb (Minas laksefilet.) 

Tusen takk for tre fine år! Kommer til å savne dere utrolig mye, alle sammen!♥
Blogges! 

Dagens antrekk!


Heihei. I dag hadde jeg en koselig avslutning med klassa, 10A. Mer om det senere i et eget innlegg. Nå dør jeg av smerte, skoene jeg brukte var i str 36! Og jeg bruker faktisk 38, så de skoene skal jeg aldri tvinge meg selv med å gå i . Uansett hvor fine de er. Hmm.. Over til noe annet, nå på Torsdag skal jeg ha en fest med masse koselige folk fra tiende. Blir vel en slags, avslutningsfest.. Og starten på sommerferie-fest. Men før det, må jeg klippe plenen, rydde, kjøpe inn mat og diverse, styre og holde på. Utrolig stressende faktisk, og ikke nok med det, men jeg mangler å finne en kjole til Hagelund og alle greier. Ønsk meg lykke til!
Blogges. 

Barbecue

Hei! Jeg var på grillfest hos Thea nå på Fredag, og det var nok så koselig! Mange folk, gode ostepølser og god latter. Må bare få si at Thea har en fin hage med masse blomster! Vi gjorde ganske mye og som sagt grillet vi, sang, spilte kubb, spilte volleyball, hoppet litt på trampoline (må bare si det at, Guro og jeg.. Er ikke egnet til trampoline-ting) også ja, hm.. Tror ikke vi gjorde stort mer.

Mina og jeg fant en fugl, som ikke klarte å fly. Stakkars liten! Vi ante ikke hva vi skulle gjøre.. Om vi skulle slippe den løs eller ta den med hjem. Haha, Mina ville hvertfall ikke slippe den løs. Uansett, så kom Guro løpendes bort til oss, og sa at hun hadde løpt rundt halve grenda og lett etter oss. Så der med slapp vi den løs, og håpet på at den bare hadde kræsjet i et vindu og fått et lite sjokk. Sånn at den var i god form etter ti minutter eller noe.

Nå skal jeg bare hoppe i dusjen, også skal jeg slaske foran pc'en generelt. Gleder meg skikkelig til skolen i morgen, siden det bare er koselig og morsomme ting som skjer fortiden. 
Hva synes du om bildene?
Blogges. 

Flink?


Hva synes du?
blogges.

New shoes
Eurosko // 799,-  De er utrolig gode, fine og stødige! Anbefales sterkt, og jeg håper de funker bra til jogging!
Anyway, i dag var jeg hos bestemor.. Ble selvfølgelig tvingt i meg masse kaker, trollkrem og andre stuff. Hver gang tante Kirsten kommer fra Dovre til Trysil, har hu med seg halve klesskapet og jeg ender opp med et par klesplagg. Skal vise de i morgen, samtidlig som Mina og jeg skal ha en photoshoot. Hm, okei.. nå skal jeg sove. Natta.
Blogges. 

Kjempedårlig vær!
Ja, for et flott antrekk.. skikkelig detaljert og passer perfekt til været. Kjeder meg skikkelig, og aner ikke hva jeg skal gjøre. Vurderer å rydde rommet, her! Kanskje henge litt på youtube, spille, se på film eller bare være  på facebook som jeg har vært i hele dag.. Hvis vi ser bort i fra når jeg sov. Ble ingen trening, og nå er det mat! 
Beklager for et kjedelig innlegg, blogges!  

Kos, kaldt og golf.

En utrolig fin start på helgen! Anniken, Mina, Kim, CA og jeg spilte litt golf. Av alle oss fem, kunne to faktisk spille! Jeg slo bare til 50 meter, Ca og Kim slo godt over 200 meter.. Utrolig flinke, men kanskje ikke så rart siden de har spilt i tre år eller noe. Jeg hadde det hvertfall gøy, synd det var så kaldt. Fremover i tid, skal jeg nok spille litt mer golf, og en eventuell fisketur ble også planlagt i fremtiden.. Gleder meg.
Okei, til dere som ikke skjønte det.. Så er ikke den blå capsen min og det var en tull! Haha, CA har selvironi til tusen, morsom og er kjempesnill. Må vel bare si at han er ginger, og loves it! Går rundt med orange caps, golfbag og det hele. 

Nå i dag, er planen å kanskje trene.. Hvis jeg klarer, siden jeg har fått en 'skade/belastning' på foten. If not, blir det nok å slappe av og spise (sunt.)
Blogges! her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits