På topp!

Heei! Ja, alt er på topp fortiden.. Er ikke lengre lei meg, irritert og ser bare negativt på livet. Men fortiden er life pretty good, selvom tanken om at ungdomsskolen snart er slutt er kjempetrist. Prøver å tenke litt positivt, med at vi får møte nye folk og et nytt miljø. Det er heller ikke noe mye med lekser eller prøver, bare kos i friminuttene og i timene. Okay, anyway.. Oppdatering på treningsfronten går fremover, nå har jeg startet for fult og håper jeg klarer å holde ut til jeg har nådd målet mitt. Har også klart å holde rommet mitt ryddig! Først og fremst til at jeg er så glad, er vel fordi kjærlighetslivet går ganske så bra♥ Carlos lyser opp hverdagen min fortiden. Evigheter siden jeg har sett han, savner Carlos masse.

Burde vel egentlig ha lagt til et såkalt love-picture, istede for et bilde av bare meg. Men det har seg nå sånn, at jeg faktisk ikke har et fint bilde av meg og Carlos. HEHE.
Blogges. 

Longboard


Love it! Kommer i skikkelig sommer humør bare ved tanken av å kjøre. Gleder meg til jeg får kjøpt nytt longboard selv, eller får i gave av Maria, Marco og Alex. Hint. Hint. Gleder meg også til anniken skaffer seg et, så jeg faktisk har noen å kjøre med.. Og ikke blir totalt loner på et rullebrett. Kjører du longboard?
Blogges.

28.05.2012Kjolen er fra et loppemarked faktisk, kjøpte den for hele ti kroner. Kunne ønske den var litt kortere, så jeg ikke så ut som en innpakket rosinbolle med to korte legger stikkendes ut. Eller neida, men den kan fort se ut som en 'pose' og liksom blåse seg opp. Anyway, hadde ikke noe annet å blogge om. I går var jeg litt på youtube, der er jeg sjeldent. Også fant jeg to morsomme personer, som dere nyoppdaterte geeker allerede vet om.. Men de morsomste personene ever var Shane Dawson og DesandNate/IDEK. Haha, latterkrampe av de.. Geniale folk! Sett dem?
Blogges. 

Grilling med familien

Hei.Gårsdagen var helt fantastisk, og kjempekoselig! Masse folk og liv, maten var sjukt digg og alt var vel egentlig bra. Spilte litt golf, badmington, padlet, danset, spiste og ja.. Var rett og slett sosial.  

Mehe.. Mina og jeg kjøpte en gummibåt..(Atlantic 200) og denne kommer til å bli mye brukt i sommer. På båtturen reddet vi en bille fra vannet, som vi kalte Samanthman. Først prøvde vi å redde den, så gi den til en edderkopp, mate den med cider, parre den med Samantha (en annen billle) også tror jeg den druknet tilslutt..


Nå skal jeg spille litt, og se på film. Slappe av rett og slett, som resten av folka på Kongsgaarden. I morgen er det fridag, og det er så sjukt digg å tenke på. Slipper å sukke hele søndagen for at det er skole neste dag. Selvom jeg skal innrømme at eksamens-uka stresser meg litt, går vel bra. Herregud, glemte å nevne at flinke meg skal ta en joggetur etterpå.. Tror jeg! Synes?
Blogges!

Birthday!!

Mina og jeg startet dagen med å spise tacogryte (verdensbeste mat) også gikk vi med en gang ut og tok litt bilder. Noe som alltid er gøy. Eh, vi gjorde egentlig ikke noe etter det.. Før vi spontant tok en tur hjem til meg klokka tolv på natta. Også hang vi på mitt kule bad til klokka to, og derettter la oss. Hm.. Dette høres skikkelig kjedelig ut, men jeg koste meg hvertfall! Familien min.. Altså mamma, pappa, bestemor, marco, maria, alex, meg osv skal ha en slags familiestund ute i dag. Med leker og grilling, vi skal også feire Mina litt. Siden hun er praktisk talt beregnet som et familiemedlem.
jeg hadde faktisk ikke såå mange bilder fra kvelden, typisk.. But i kveld skal jeg ta masse bilder. Nå venter jeg bare på at Mina skal dusje og ordne seg før mamma kjem og henter oss. Også skal vi lage mat og forbrede oss til i dag, æsj.. Hater å lage mat!
Blogges!  

Bursdagsantrekk.

Hei! Vet jeg skulle blogge om det jeg kjøpte i helgen.. Men det kommer senere. Okei, uansett.. Så var jeg hos Mina i går og feiret hennes 16års dag! Sier mer i et get innlegg senere i dag, og dette var det jeg hadde på meg. synes?

Blazer//H&M 299,-   Sinlget//BikBok 129,-  Shorts//B.Young 199,-  Sko//Eurosko 499,-Blogges!

Loke & Lotta.

Heihei, til dere som ikke har fått det med dere..Så har vi fått en ny hund som heter Loke. Eller altså, det er jo Maria sin hund. Jeg er helt forelsket i den hunden, siden Loke er utrolig lydig. Noe som min hund, Lotta, ikke er..hehe. Uansett, så prøvde jeg å ta noen bilder av begge i dag. Og sånn her ble resultatet..
 Dagens outfit

Genser// Veramoda 299,-   Bukse//Cubus 299,-
Åh, jeg elsker denne ferskenfargede genseren. Den funker som både relax-genser og til litt mer pyntelige annledninger.. Love it! Fargen er helt fantastisk den og, pluss at jeg elsker fargen på buksa. Dette er noe av det jeg kjøpte meg i Oslo. Stor fornøyd, mer av hva jeg har kjøpt meg kommer i morgen. I kveld skal jeg nok enten legge meg tidlig, altså om en halvtime. Eller så ender jeg nok opp med å være på pc'en og snakke med Carlos ++ folk. Koselig det og!  
Blogges! 

20.05.2012
Haha, dette er bildene jeg tok på 17.Mai.. Much? Ja, jeg var nok altfor opptatt med å syte over mine gnagsår og selge vafler. Vaffelopplegget gikk bra på starten, men så bare nådde vi bunnen. Vi satt igjen med over 27L vaffel røre, og en hundrelapp hver. Hadde det kjempekoslig i Oslo, skal definitivt besøke Charlotte oftere.
Shoppet gjorde jeg og, kommer et innlegg om det senere.
Blogges!  

17.mai antrekk!

Hei, jeg må skynde meg nå. Siden Charlotte og jeg er på vei ut til en eller annen koselig park hvor det er masse folk og koseligheter! Skal oppsumere dagen min senere i kveld, eller.. En annen dag. Uansett så må jeg bare si at jeg elsker  gå i bunad, synes det er så nydelig. Hvertfall, så skjedde det noe utrolig typisk i dag, jeg fant ut at jeg hadde revna opp bunaden min.. Haha, charlottes sy-skills suger, rett og seltt. Og ikke nok med hennes elendige sying, så brukte vi hvit tråd. Yes da. 


Blogges, og gratulerer med dagen alle sammen!
 

Dagens antrekk.Bukse//Gina  Skjorte//Cubus  Vest//Cubus
Synes?  

Andre forsøk

Hei! Haha, Mina og jeg ville sykle til Sverige, for å sjekke om vi klarte å sykle helt til spøkelseshuset ved langfloen.. Et sted. Joda, vi hadde planene lagt.. Vi skulle enten sykle frem og tilbake, eller så skulle vi overnatte hos Stillseb som bor ved langsjøåsen(?) og hvis det ikke gikk, skulle vi faktisk telte i skogen, et random sted. Halv åtte var vi ute av døra, begge hadde hver sin ryggsekk fylt med drikke, sjokolade og diverse utstyr. Problemet var bare at vi hadde ingen sykler..HEHE. Vi endte opp med å trusle litt rundt i Sundet i håp om å finne et par sykler i grøfta, bussholdeplassen eller bare ringe noen å spørre om vi kunne låne en sykkel. I det store og det hele, endte vi opp med to sykler som vi lånte litt av en ukjent nabo. Klokka var vel halv ni, når vi syklet mot Sverige!


Ehm, ja..Hva skal jeg si her?Etter en halvtime, fant Mina og jeg spontant ut at vi skulle utforske en sti av noe slag. Og dette endte med at Mina datt i vanndammen, tok av seg skoene.. Og erstattet de våte sokkene og skoene med hennes singlet som hun tilfeldigvis hadde i sekken. Og, ja.. selvsagt tok hun av seg t-skjorta som hun faktisk hadde på seg, for å redde hennes forfryste venstre tå.

Kjedet hoppet også av, ikke en big deal siden Mina visste hvordan man tok det på plass osv. Haha, det var en latterfull kveld. Selv om vi ikke kom noe langt i det hele tatt, men vi skal prøve en tredje gang til sommeren. Vi har faila to ganger, men neste gang skal vi lykkes med å sykle til spøkelseshuset. Ahh, barnslige vi er ♥ Resten av kvelden skal jeg nok slappe av, muligens gjøre litt skolearbeid. Får se. 
Blogges! 

Muffins

Hei! Herregud, det er lenge siden jeg har blogget nå. Egentlig fordi det ikke har skjedd noe spennende i livet mitt. Forrsten, så skal Maria være gjesteblogger i løpet av helgen..Tipper jeg! Og hun er en litt sånn..Hm.. Hva skal man si om Maria? En tulling, rett og slett en søt, livlig.. Tulling.? Anyway, fortiden er det utrolig mye skolestress. Ekstra mye på meg, siden jeg har vært syk. Har totalt tre prøver og fem innleveringer som skal leveres før onsdag. Og alle vet at jeg egentlig ikke kommer til å gjøre noe i helgen, så da blir det bare mer stress. Back to the overskrift, så ja.. Jeg kjøpte to muffinspakker after school, noe som resulterte til at jeg bare spiste fire. Ville egentlig ikke ha muffins, jeg var sugen på det for tre uker siden, og kjøpte det ikke før i dag. Haha, det der skulle faktisk være en morsom spøk. 


Skal faktisk prøve å bli en bedre blogger, men fortiden er det utrolig mye stress. Neida, skal nok få det til! Nå, har jeg egentlig lyst til å gå å legge meg. Men jeg skal faktisk skrive to stiler, også sove. Mehe. I morgen blir Mina med meg hjem etter skolen, så jeg må forresten rydde rommet også. Mathilde og Anniken kjem kanskje dem og, så det blir full en slekken jentekveld.. Or just Mina&Emilie regular sleepover-thing. her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits