Progress

Hei! Null blogging på meg fortiden, og det er bare fordi at jeg ikke gjør noe annet enn å sove, skole, spise, trene og..hm.. Slaske. Så fort det skjer noe mer spennende i livet mitt, skal jeg blogge. Eller egentlig, trenger jeg bare litt inspirasjon. Okei, jeg må innrømme og si at jeg faktisk ikke har noe å si right now.. Bortsett fra at jeg spiser meget sunt. Lea Emilie Bøe Kilpimaa har gått i fra å spise over 500g sjokolade i uken, brus every day og gomle på godteri all the time til å spise fem frukt-greier om dagen, only water og jeg spiser grønnsaker hverdag, istede for poteter. Sunt/fiber knekkebrød istede for brød (mest fordi jeg ikke klarer å spise grovbrød.) I helgene tar jeg heller ikke av, klarer å kontrollere meg med et par godis biter. Har fått mat-rutinen i boks, nå trenger jeg bare treningen til å bli en rutine, såå daa følkens. Da skal jeg komme i mine gamle bukser, gå litt ned og få en finfin form. Gleder meg.


Håhåå, så dekk ell? Salat istede for clubsandwich på Rialto, yes.. I know..JE ER FLINK. Åh, haha.. Unnskyld, men jeg må bare innrømme at jeg er stolt av meg selv. Og av Mina, fordi hun gikk en to-timers tur i skogen i går. Hehe, søting. Hu skulle..Hm.. Hva var det hu skulle? JO, utforske..
//Blogges.

Outfit

Hei! Ja, jeg vil starte med å si at jeg er stolt over meg selv. siden mitt sunne liv har begynt! Snart skal jeg begynne for fult, og det vil si å både trene og spise sunt. Blir hvertfall bra dette her, og håper jeg får plass i buksene mine again! Nå spiser jeg et eple, er på pc'en og er på tur til å skrive litt på naturfagen. Har faktisk ikke peiling på hva jeg skal gjøre, så satser på en dårlig karakter..heh. Om noen få strakser drar jeg på Happy faces for å kjøpe smoothie.

Smellen var i helgen, som alle her i Trysil vet. Og dårlig v'ær, pluss lite folk er sugent. Gadd heller ikke å ta noen bilder, derfor ble blir det bare outfit bilder. Som vanlig. Joda, Mina og jeg var i en gapahuk et stelle med mange koselige folk. Og etter litt bål-koseligheter der, dro de fleste til Martin. Magnus Guro, Mina og jeg kom litt senere enn de andre.. Og jeg vil bare si at jeg hadde en skikkelig koselig skogstur med de folka!//Hva har du gjort i helgen?
Blogges.

Et meget fint lys.
Hei! Sovnet etter skolen i dag, og våknet til dette nydelige lyset. Eller, det jeg fikk med meg, siden sola gikk ned fem minutter etter at jeg våknet liksom. Og litt over til noe annet, så i dag hadde jeg en bæsj-skoledag. Eller jeg synes livet mitt suger kraftig fortiden.. For det første er jeg dritt lei skolen, orker ikke å være noe veldig sosial. Det å sove bort timene frister mest. Jeg føler meg meget uvell fortiden, ingen av mine bukser passer fordi jeg har lagt på meg sånn plutselig. Så derfor må jeg gå med tights, og da må jeg bruke en stor genser som dekker rumpa. Altså, et slappe-outfit. Hvertfall, så føler jeg meg ikke noe 'fin' i tights og jeg har tidenes styggedager atm. Life sucks, or whaat? Okei, neida.. Jeg må bare begyne å få litt styr på livet mitt. Og det vil si; Trene, spise sunt, ryddig rom, fine klær og hm.. Klare å ta vare på ark som blir utlevert på skolen. Som regel blir de borte med en gang, selv om jeg har en sånn mappe. Men jo, herrguuud.. Glemte jo å nevne at jeg må virkelig skjerpe meg når det kommer til skolegangen! 

Sol, vann og koseligheter!

Heei! Vil bare si at jeg er lei meg for null blogging. Men min unnskyldning er faktisk en unnskyldning, som er brukbar. HEH, jeg klarte å få kameraet inndratt i kunst&håndtverk timen, så derfor fikk ikke jeg hentet det før dagen etter. Lol. Anyway, så i dag tok jeg sol med kjære Anniken og deretter dro vi på klubben, fordi de hadde billig kladdekake! Beklager, men den kladde-kaka var ikke til å sammenligne med den du får på Rialto. Så yes, jeg er nok heller villig til å betale femten kroner ekstra for en god, digg, heftig og splashing kake på Rialto frem over. På klubben møtte vi på Atle og litt andre gutter, koselig det..hehe.Ja, det stemmer.. Jeg drikker vann. Ble bare kladdekake på Anniken, men jojada jeg smakte jo på kaken selvfølgelig. Må si at jeg så rimelig glad og fornøyd med dette såkalte vannet mitt.

Nok et utrolig, vakkert og fint bilde av meg ja. Stolt. Nå skal jeg tilbringe resten av kvelde foran pc'en og paradise. Drit lenge siden jeg har sett på PH nå. Så gleder meg litt, eller egentlig ikke. I morgen får dere se.. meg.. innsmurt i litt pudding-greier...Maybe.
Blogges!

Outfit 16.04.2012Hei! Uff, de to siste dagene har vært fæle.. Ting har ikke akkurat gått på skinner, men heldigvis har alt ordnet seg nå. Det gode som skjedde i dag, var at vi hadde tidenes diggeste skoledag. Gjorde ingenting, jeg var vel egentlig bare på facebook hele tiden. Og etter skolen ble Mina med meg hjem, men desverre fikk jeg ikke lov til å legge ut noen bilder av Mina i dag. Derfor blir dette et outfit innlegg.


Du kan ikke nekte på at Lotta er nydelig! Dagen i morgen skal bli chill og en digg dag too, det har jeg bestemt meg for. Skal nemmelig ta solarium med Anniken, og henge på bygda. Trening ja.. Hm.. Det skal jeg og! Flink, ja.. Det vil jeg si. Haha, virker som jeg snakket litt med meg selv her, okei.. Blogges!

Smoothie

Heej, i dag sto jeg opp tidlig, dusja og etterfulgt av smoothie! Deilig, gjett a. Planer for dagen er vel kanskje å henge med familien, sjekke hva dem skal. Eller så ender jeg vel opp foran pc'en all night long.


Skulle blogge om skoledagen min og litt sånn på fredag, men altså.. Jeg glemte selvfølgelig å ta med minnekortet. Så jeg skal begynne min ordentlig blogging nå på mandag. Hvis det skjer noe spennede da, noe som det alltid gjør. heh.
//Hva skal du i dag?

Blogges!

Lykkelig!!

Heii, jeg har endelig fått kamera! Men det beste av alt, var at jeg var en så flink jente som ødela kameraet helt, så derfor fikk jeg et nytt kamera. HEH. Canon Eos 600D fikk jeg. Derfor kan jeg vel ikke klage? Hvertfall ikke når jeg fikk en nyere versjon! Og ikke nok med det.. Men det fulgte med sånn selvutløser-knapp og to batterier. Stor fornøyd, yes I am. Okei, hm.. Jeg er hos bestemor nå, og spiser mye mat.  Men som hos de fleste bestemødre, er det sjukt mye rart overalt, og jeg kunne ha gått rundt her i flere timer og studert alle statuene, bildene, dingsebombser osv..
Blogger mer i morgen, og da blir det nok bilder fra skoledagen!
Blogges!

08042012


Kreativiteten slo til når det kom til overskrift. Jeg har enda ikke noe kamera, men det positive med at mitt kamera ble ødelagt, er at jeg faktisk skal få et helt nytt et, vet ikke hvilket. Jeg har desverre ingen koselige påskebilder. Derfor skal jeg si litt av det jeg har drevet med! Okei, for å være ærlig.. Så husker jeg ikke hva jeg har drevet med i påsken. 

Startet de første dagene med å slaske, tetris, sove og spise godteri. Faktisk har jeg vært liiitt sosial, og med dette mener jeg at jeg har 'hengt' med diverse personer som; Mina. Haha, åh.. Great. Okei, nå løy jeg! Men ja, jeg gidder ikke å ramse opp at jeg faktisk møtte Mathilde på rema 1000. Selvfølgelig har jeg hengt litt med familien and some other guys. Hvorfor gidder jeg egentlig å blogge om dette innlegget her, jeez Emilie. Skjerpings, ha det.
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits