Uhell er typisk.

Ja, jeg har da klart å ødelegge kameraet mitt. Mistet det i jacuzzien. Tror jeg snart skal sende pc'en, mobilen og nå kameraet på reprasjon snart. Eller kanskje jeg får et nytt? Ønsker meg nikon, tror jeg da. Men uansett.. Så hvis jeg ikke blogger på en eller to uker nå, vet dere hvorfor. Haha, jeg kjedet meg i går også satt jeg sammen noen få klipp. Hadde vært gøy om jeg hadde litt flere klipp som jeg kunne redigere og litt sånn, men jeg har ingeeen filmer. Enjoy, og.. Hm.. Jeg får latterkrampe hver gang jeg ser denne videoen, noe som kanskje dere ikke får. Siden jeg har en meget rar humor.


Synes?
Blogges.

Fjellet

Hei! Herregud, jeg hadde det så utrolig gøy på fjellet med Charlotte og Per Knut/Pingo(?) Vi kjørte ikke noe mye da, men vi spiste og slappa av i solen meste parten av tiden. Charlotte tulla og fniste meget mye, og hu er vel den søteste personen jeg kjenner! Hu er full litt tullet og, men den beste kusina!

Dette må gjentas! Og nå skal jeg rydde ferdig rommet mitt. Dere skal få video om seks uker.. HEH. Jo, altså det er fordi pappa ikke kan ta mine resterende møbler bort, så derfor må jeg vente. Tror nok at jeg kommer til å klare det helt fint, jeg har jo ventet to år på dette her uansett. Resten av dagen går vel til pc bruk, og på søndag tror jeg Mina kommer, etter at vi har vært på bursdag.

Blogges!

Outfit

Topp  //  H&M   Bukse  //  Bikbok   Jakke  //  Bikbok   Ringer  //  Gina 

Rialto med Mina

I dag stakk Mina og jeg innom Rialto, for å grabbe en matbit. Jeg var nok så sunn, bestilte fisk og alle greier. Okei, greit.. Grunnen til at jeg tok fisk og ikke verdensbeste clubsandwich er fordi jeg ikke tåler aioli'en og greiene de smører kyllingen i. Uansett da, hadde vi det utrolig gøy. Snakket mye, tok litt bilder, dansa (useriøst..) og så på film. Den het dead silence, anbefales. Den kan virke litt teit i begynnelsen med slutten er bare heeelt kul. Hahaha, ler meg i hjel av mine kule uttrykk.Outfit bilder kommer senere, og resten av mine ferieplaner er vel.. Fjellet og sleepover med Mina. Buuhuhu, ferien er snart over, og nei jeg ser ikke lyst på det. Hehe, det er jo snart påskeferie daa.

Blogges!

I hate

tåer/tær(?) fy faen så stygt, æsj. Hateeer tær, de er så stygge, feite, lange, klumpete, hårete, uttørket, pærete og fæle.. Ja, alle har forskjellige tær. Noen har så jævelig stygge at det er til å spy av, mens andre har egentlig helt greie. Men jeg tror nok at jeg aldri kan si at en tå er fin. Eller det finnes ikke tær som er fine, ingen er fine. Alle er enten greie eller stygge. That's it. Æsj, ånn... Kan ikke fordra tær. Hmpf, hater når folk går i sandaler. Eller okei, det går greit egentlig, med de fleste.. Men det er still ekkelt at noen klumper stikker ut, med en neil på. Jeg klarer ikke å gå i sko, som har åpen tå. Har aldri gått i sandaler.. Hvis man ser bort i fra da jeg var liten. Og jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det. Eller faktisk, så var mitt hat for tær mye større i åttende, so maybe.. Jeg ender opp med å elske tær?
Image and video hosting by TinyPic
Okei, dette er tidenes dårligste gif. Forskjellig str og tull.. Og derfor jeg blogget om tær, er vel fordi jeg ikke hadde noe annet å blogge om. I morgen skal jeg på fjellet med Mina og Anniken, med mindre det blir dårlig vær. Vurderer å ta med kameraet, ogsåå bare gjemme det et sted. Men ja, nei.. Det var en dårlig plan.
//Likj du tøer ell?

Blogges.

Innkjøp

Uhh... orker ikke å skirve hvor mye det kostet osv, oog jeg kjøpte en sofa. Men den idder jeg heller ikke å ta noe bilde av nå, kommer update senere da.


Synes?
Blogges.

18022012

Hei! Tenkte jeg bare skulle legge ut noen bilder jeg tok mens jeg var i hamar med Mina, før jeg hviser dere hva jeg kjøpte. Vi hadde det koselig, møtte Belinda og Runar♥ Faktisk, så har Mina og jeg vært meget heldige.. Siden vi møtte Runar på Fredag også! Uansett, så stengte senteret klokken seks, og bussen våres gikk klokka ti eller noe.. Så egentlig måtte vi vente driiiitlenge, helt til pappa kom til unsetning.
Er ikke dette her tidenes... SØTESTE-greier? Fikk de av Mina, og det er et par ørepropper. Heh. No skar je eta en bolle.

Blogges!

En bambi

så jeg i dag! Jeg følte meg som et i naturen altså, jaja.. Dette var da alle tiders. Råder alle til å se en bambi en gang i livet sitt. Intern humor, much? Endelig er det ferie da. Men i ferien må jo jeg skrive på et par innleveringer, men vi vet også at det heller ikke kommer til å skje. Vurderer å legge meg. Mina kommer sikkert snart også, og i morgen skal vi shoppe. Det er tusen år siden hu har vært hos meg, det har vært såå ille at til og med mamma har reagert. Her er et av mitt kjedelige outfit. Og ja, det ene bildet er meget utydelig, unnskyld.Blogges!

Barnespill-bilde-tull.

Hei! Hehe, stolt over meg selv. Jeg la meg ikke for å sove etter skolen i dag, selv om det faktisk ikke hadde gjort noe.. Rydding av rommet, kommer aldri til å skje uansett. Mamma leker kul, og jeg kan høre skikkelig på stemmen hennes at hun føler seg stolt, når hun truer med å dra inn pc'en hvis jeg ikke rydder, innen neste onsdag. Yay. Derfor trenger jeg litt inspirasjon til å rydde, og med dette mener jeg.. At jeg skal henge opp stygge bilder på veggen min. Den er snart full, men jeg tror jeg  skal ta helt av og dekke hele veggen opp til tak-greia? HAHA, ELSKER BRØDSKIVE-BILDET.. Jeg klipte ut et par agurkbiter og limte på brunosten, bare for å hvise min store kjærlighet for agurker. Når jeg er ferdig, skal jeg spille. Tror jeg, eller så ender jeg opp med pretty little liars, the walking dead, glee eller å snakke i telefonen. YESH, Spider-man er SJUKT  BRA!! ELSKER DET♥ HEHE, ikke legg merke til at jeg egentlig har bare teite spill.. untatt de få kule jeg har. Jeg er tydeligvis en stor fan av supermann, biler, spider-man og pirates of caribbean.
Blogges.

Bildedryss fra skoledagen.

Heihei! Skoledagen i dag var ganske så bra, faktisk. Vi hadde ingen vanlig skoledag, fordi vi hadde matte en hel dag.. ute! Startet dagen med dårlige forhåpninger, for liksom.. halooo matte en hel dag? Men siden vi løp litt rundt, og jeg var på en bra gruppe så var dagen super! Kanskje litt mange bilder, men det går full bra?


Haha, Anniken og jeg tilbringte de siste timene til å sove.  Og nå er jeg hos bestemor, jeg er trøtt og vil hjem.
Blogges!

Vi ser litt forelska ut..

Sa Maria når hun så bilde av hun og meg. Jeg synes ikke det, men Maria er rar. Ohh, dere skulle ha sett meg.. Jeg spiste dritmye, eller hele familien spiste mye. Dette spiste jeg: Fiske-greier til forret, to fisk med poteter, biff med poteter/grønnsaker, to kaker, 6 iskuler og en pudding. HEH. Jeg er herved oppblåst og mett. Nei, faktisk nå ble jeg litt sulten..

Det var et meget fint lys på badet til Sas da. Også hm.. Det skjedde ikke noe mer, men tusen takk Magnus for at du er så utrolig snill.. haha, dust!♥

12.02.2012

Ja, vet du at det er morsdag i dag eller? Yup, nå skal jeg dusje, kle på meg og late meg litt mer før vi drar og spiser middag ute med familien. Bilder kommer kanskje, ja jeg er sulten.

Outfit

Hej. Klokka er seks, og jeg er ikke trøtt. Sulten er jeg da, men dette er de gangene jeg ikke gidder å gå helt ned for å hente mat. Latskap? Yes.Fant igjen to par sko i boden. Helt nye, hadde bestilt de i fjor. Og nei, er ikke møkkete på tuppen der eller noe, men er sånn kontrast-greier. Okei, aner du hvor sulten jeg er? HEH, ok.

UKM

Hey! Mina og jeg var på UKM i dag, dette er noe jeg alltid har hatt lyst til å se.. okei, jeg gikk bare glipp av dette i fjor da. Uansett, det var mange flinke! Og to fra klassen min kom med videre, Dylan og Belinda. Stolt jeg daa.Haha, Sivert er en søt skapning. Ønsker Dylan og Belinda lykke til videre.. Når de skal til hamar ellno? Outfit kommer i morgen eller i kveld, og  treningsgreia. Nå skal jeg vel legge meg, eller skype.
God helg, blogges!

Black & White

Haha, kreativ overskrift. Uansett, jeg ble skikkelig 'inspirert' av Mahildes bilde! Også tenkte jo jeg, at jeg skulle gjøre det samme, og kanskje jeg fikk et fint bilde daa.

Men, etter tusen forsøk ga jeg rett og slett opp! Det ble bare det vanlige smilebilde på meg, men heheh.. jeg er jo flink til å.. hm, lage stygge grimaser? Og dette bilde under her, skal liksom være et skuffet-annsikt da. Men det ser jo ut som om jeg ser noe rart på linsa.
Ja, og her får jeg latterkrampe. Det er flere bilder, men de er helt sjukt stygge.
Blogges!

Outfit

Hei. Hm.. Her er gårsdagens outfit, og jeg er litt stum. Fordi jeg så Mathildes nydelige bilde på bloggen hennes, har ikke ord på hvor fint det er. Bsøk bloggen hennes her.


Ja, hadde styggedag da, heh. Og over til en annen sak, haha.. I dag på skolen har jeg vært sur, jeg har bare sånne dager. Og oppå det hele, fikk jeg fire baller og en trebit-ting i annsiktet og litt sånn tull fra læreren. Også når jeg kom hjem etter skolen i dag, så spurte mamma hvorfor jeg var sur og jeg sa jeg bare var sliten.. hahaha, jeg fikk sjokk. Min mor sa at jeg skulle på et par nye sko, hvis jeg sa hvorfor. Derfor skal jeg handle litt i helgen, ja!

Blogges!

Ikkje bra..

Heh, prøvde meg litt på en kul overskrift. Pappa sendte meg en pose som inneholdt 1,7kg godteri-greier. Okei, greit.. Mamma var i Finland og glemte denne gaven til meg i oslo, også sendte pappa den med bussen. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor han ikke tok den med seg når han kommer senere i dag, eller i morgen? Tulling.


HVilken liker du best? Jeg liker MilkyWay best, eller.. hehe.. melkeveien? Okei, en super oversettelse. For at det ikke skal stå en setning alene, så skriver jeg litt mer tull. På skolen i dag drev Anniken, Mina og jeg å filmet. Vi skal nemlig samle opp videoer av meg, le. Siden jeg har mange lattere, og de er grusomme. Kommer til å legge ut her på bloggen, eller hvertfall facebook da.

Usj, litt rotete innlegg. Outfit bilder kommer senere i dag, og kanskje bilder av min nye Amerikanske-greie.
Blogges!

New in..

Heihei! Jeg har glemt å blogge om det jeg kjøpte på H&M, for en uke side eller noe? Uansett, her kommer det litt bilder. Og ja, det var egentlig mer.. Men det finner jeg ikke igjen, sukk.


Beatles-greie //  149,-

Singlet // 49,-

Øredobber og neilelakk // 49,- pr stk

Jakke // 129.-

Også var det noen smykker, og en kurv. Nå er jeg sulten, jeg skal skrive på norsken også er det vel mat og pretty little liars. Takk til Mina som har fått meg hekta! Ohhhh, vet du hva? Min treningsmaskin har kommet til meg, i Norge.. og helt fra Amerika! Kult. Blogger om det senere, Blogges!

Hvilket antrekk?

Hei! Jeg har vært hos tannlegen i dag, null hull. Og det er jo utrolig spennende, heh. I dag er jeg kjedelig, og hm.. jeg er sulten. Hvilket antrekk syns du er finest?


Ignorer mine feite fingre, som er kalde. De er alltid kalde, og stygge.. Bortsett fra min tommel, den er til å spise opp. Den er fin, ja det er den.

Blogges!

Bade i et badekar?

Hei! Åh, jeg er i et strålende humør right now.. Siden jeg sitter nå i et badekar og ser på pretty little liars. Det er utrolig lenge siden jeg har 'vært' i et badekar, så ja det var vel på tide. Har enda ikke begynt på norsken, men jeg har jo i morgen og! Nei, nå føler jeg at jeg har brukt alt for mange utropstegn.. hehe, du gjør da?
Hahaha, åh.. Min humor er så utrolig bra. ehh. Jeg kan lukte fisk, så nå skal jeg bare slappe av litt til, også skal jeg nok spise.. sunt. Faktisk, så er jeg inspirert til å spise sunt i gjen fordi mamma kjøpte appelsiner i stad, og ja.. jeg blir meget utrolig (er det et ord?) fort inspirert!

Blogges da!

Photoshoot

Hei! Okei, her kommer det vel bare masse bilder av meg. Men det er fordi jeg skulle ha et nytt profilbilde i går, også er mina for stygg til å ta med, neeida.. Men jo! Okei, nei.. det er ikke derfor. Og på skula i dag kjøpte jeg en hel sjokoladekake, liksom just for fun.


Håper du skjønner at jeg hadde latterkrampe her, oog ikke at det liksom var en pose daa.
Nå tror jeg at jeg skal.. Sove? Hmpf, det frister skikkelig.. Men jeg må skrive en norsk-greie, på seks sider. Yay. Og jeg må, jeg bare må se på pretty little liars. Oh, you know what ell? Hehe, jo.. Beverly Hills 20120 (?) var ikke på Tv2 etter skolen i dag, og det var den ikke på Fredag.. så nå lurer jeg skikkelig på hva som skjer ja! Og ja, jeg har et rotete rom, og for å få inspirasjon til å rydde bort pølse-is-lompe rester av bordet mitt, så skal jeg henge opp noen bilder. Æsj, rotete innlegg.
//Synes?
Blogges.

Today's outfit

Hei! Senere eller i morgen kommer det litt photoshootbilder, av bare meg.. Og det liker vi! Hm.. I løpet av helga har jeg spist 14 pølser, just so you know. Jeg har ikke mer nyttig å si, eller joda. Mina og jeg har jo sett på noen filmer da, ja det har vi. Og nå over til noe helt annet, i helgen skulle jo jeg egentlig på shopping med Mina, og jeg har ikke snakket om noe annet en hel uke.. Også når Mina kommer, så viser det seg at vi hadde misforstått hverandre. Mina trodde vi skulle ha 'beauty-weekend.'Så ja, vi skal heller shoppe litt neste, neste helg.. Når hu har litt penger, ja seeeli. Sko // Eurosko     Tights // H&M     Blazer // H&M     Singlet // H&M      Kjede // H&M

Blogges!

SummerJa, jeg vil at vinteren skal gå bort. Nå skal jeg ta ansiktsmaske, og følge Belindas tre råd. Også skal jeg se på pretty little liars, som Mina anbefaler!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits