How to make armeriddere.


Two door cinema club // what you know.

 Hei! For å lage armeriddere så dæsjer du litt av det jeg skal nevne under her.. Men du trenger ikke å følge eksakt hvor mye kanel, for jeg bare dæsjer oppi det jeg føler for den dagen.. og de blir bedre enn best. Men det er jo ikke alle som er like flinke som meg da, f. Eks Mina suger.. HEH, rett og slett ja.
>2 egg
>1,25 dl melk
>2ts sukker
>en klype salt
>en klype kanel (ta mye mer!)
>en klype vaniljesukker
>Brødskive, som du da dypper i røra. Også steker du skiva til den blir litt over gyllenbrun.


Image and video hosting by TinyPic


I dag var jeg ikke på skolen, så har sovet i nesten hele dag. Gleder meg til helgen, for da er det tredje gang på rad jeg er hjemme alene. Vel, hjemme alene tør jeg ikke. Haha, åh.. nei altså jeg tør ikke å sove alene i et gigantisk hus alone.. Men hvertfall da så kommer Mina, igjen. For å holde meg med selskap, okei jeg er en pyse.

Blogges!

Støten

Hej! I dag har jeg kjørt snøscooter og vært i fjellet med Maria. Må vel skryte på meg litt da, siden jeg tok 180 og helikopter! Vel, egentlig var det en 170 eller noe lignende. Og disse bildene som er under her er ubetydelige.


Eh, ser du hva slags spill det er? ;) ;) ;);) ;);););) Uansett, nå skal jeg pugge til Sam.fag prøva og jeg gruer meg. Tulla med smilefjeset og sånn da.. Hele dette innlegget er en stor tull.

Blogges.

Barnevakt?

Hey! Endelig helg, må bare si at denne uka her har gått kjempefort. Hehe, jada.. Jeg skal være barnevak til denne lille skapningen her. Vel, det vil si at jeg er oppe på rommet mitt med Mina og den lille skapningen er nede og furter, fordi mamma er borte. Stakkars, men jeg skal faktisk kjøpe kattesand til Lussemann. Nei, that made no sence!Mina kommer denne helgen her og, jeg må vel kanskje sette i gang med å rydde litt. Men alle vet like godt som meg, at jeg ikke gidder. Oppdatering kjem senere!
Blogges

Animert gif

Hei! Derfor jeg blogger så sent i dag er jo fordi jeg har brukt halvedagen på å lage gif-bilder. Har ikke tatt alle, siden noen er litt upassende.. Hehe! Uansett, så er det her driitkult. ENJOY MUCH. Okei, det der var litt teit.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Synes? Jeg har vel brukt fem timer på dette her, så åper du likte det!
Blogges!

Outfit

Hei! Hahha, jeg sovnet foran pc'en og våknet nå. Deilig! Uansett her er todays outfit, og nei det er absolutt ikke kaldt.Nå skal jeg dusje, også legger jeg meg. i morgen kommer det masse gif-bilder.. Som er kule!
Blogges!

Red lips

Kom ikke på noe bedre, og i går hadde jeg en liten photoshoot med meg selv.. På kjøkkenet.


Og til slutt, avslutter jeg med et stort smask. Heh, nå skal jeg på do, gå med søpla og rydde rommet.
Blogges!

Outfit 23.01.2012

Hey! jeg er trøtt, og sulten. I morgen skal jeg til tannlegen i storefri.. Sukk! Men uansett, så er det her egentlig et helt greit antrekk. Vil ikke si det er noe spesielt fint, helt greit.

Jeg tok flere bilder i kveld, som kommer ut i kveld.. Eller i morgen!
Blogges.

Gamle bilder

Hei! Haha, elsker gamle bilder. Åh, det er så utrolig 'morsomt' å se hvor småe man var. Skal ihvertfall dele noen bilder med dere, så enjoy. Og derfor de to første bildene ikke er i 700px er fordi det er.. hm.. jeg vet ikke?
Dette siste bildet her er ikke noe gammelt, tror jeg. Og det her ble et dårlig innlegg, siden jeg ikke hadde noen mange gamle bilder..eh. Men jaja. Nå skal jeg rydde rommet, også skal jeg begynne å dekorere det! Mer oppdateringer om rommet kommer på Mandag eller Tirsdag.

Blogges!

Filmkvelden med Mina


My heroine - acoustic

Heei! Åh, har hatt det utrolig koselig med Mina i helgen. Vi hadde faktisk ikke vært hos hverandre på lenge, eller hos meg da.. Siden vi aldri er hos Mina. Anyway vi tok jacuzzi og det var jævlig kaldt ute, håret mitt stivna. Haha, mens vi var i jacuzzien så tenkte vi igjen på universet, svarte hull og stjerner. Vi så på en film som het Trust, den anbefales!
Ja, vel.. Altså vi hadde med litt epler og små ting mens vi tok bilder, vet ikke hvorfor.Nå fryser jeg skikkelig, og er sulten. Vi gjorde vel ikke noe stort mer, vi snakket litt med Magnus på skype, jacuzzi, film og sove. Great movienight!

//Hva gjorde du i helgen?
Blogges.

Innkjøp

Hei, her er noe av det jeg køpte. Det mangler noen få ting her og der som for eksempel et teppe, hylle, et saueteppe, blazer og to lysestaker. Jeg brukte vel rundt 3 000 totalt.. Og jeg er utrolig fornøyd, selvom jeg faktisk liker Maxi bedre enn oslo city. Det blir liksom så utroolig stort, alt for stort!     
Her kostet alle ringe på venstre side 10,-

Nå burde vel Mina komme snart? Jeg er alene hjemme, og vi skal se på film og kose oss. Jeg skal forresten også legge ut bilder eller kanskje det blir en video av hvordan rommet mitt ble etter shoppingen. kommer til å bli ganske mye som blir endret ja, gleder meg!

Ha en god helg folkens, blogges!

Hehe.

Hei, jeg har endelig klart å blitt sunn. As you can see, hehe. Men uansett daaa, så skal ikke jeg nekte på at jeg har spist to boller med is. Anyway, det er hvertfall et forbedringspotensiale fra min side. Legg merke til at jeg har glemt å redigere bort mine to kviser på venstre bilde, men ikke på høyre.

Og de hvite greiene på hånda mi, er maling. Nå kom mamma nettopp inn, og det betyr mat. Mer mat.
Blogges!

Støten

Hei, for ikke så lenge siden var jeg i Støten med familien og Mina.
Yes, Mina og jeg var på en pub. Kult, ehhe?

dette er meg, hvor jeg spiser en sitron.

Blogges!

New years eve

Hei, haha.. Her kommer jeg og skal blogge om nyttårsaften! Det var vel på tide? Anyway, dette her har vel vært den nyttårsaften jeg kan huske, som har vært neesten vellykket. 2010 var jeg i spania med bare mamma og pappa, og vi endte opp på en fotballresturant og vi spiste fiskesuppe, great! 2011 var jeg hjemme, men da kjedet jeg meg. Uansett folkens, 2012 blir det beste året, tror jeg! Nyttårsaften var nesten perfekt, vi hadde tidenes kosligste folk på besøk og jeg storkoste meg, helt til det som skjedde da, som gjorde at kvelde ikke ble perfekt. Hunden min, Lotta, ble borte. Vi ringte politiet og taxi. Sånn at de kunne hjelpe oss å lete, etter en time eller noe så ringte politiet og sa at Lotta var i osen, 4 eller 8 mil unna oss. Det endte med at Lotta sov oer hos noen folk, takk og lov. Nei, herreguud.. Her kommer jeg med tidenes kjedligste historie, unnskyld.

Her er mitt nyttårsoutfit, nr2. Før middagen hadde jeg på meg ballkjolen min.

Blogges!

Outfit


Lissie - It's not me.

Hei! Nå fortiden er jeg helt gira på å blogge. Skal fikse meg en ny header, tror jeg? Uansett her er todays antrekk, synes? Og ting går mye bedre fortiden, har liiitt skolelyst også begynner ting å ordne seg. I dag hadde jeg forretsten tenkt til å kjøpe en gave til Mina, siden jeg er så utrolig glad i henne så tenkte jeg bare å kjøpe noe STORT. Ehehe.

Så ja, synes?
Blogges.

Lille Julaften og Julaften!

Hei! Som de fleste vet, har jeg bursdag på julaften. Det er både bra og dårlig, man 'mister' jo på en måte en dag med ekstra kos, mat og feiring. Men på den andre siden, er det også utrolig koselig. Man står opp og da kan du pakke opp mange pakker, og nei.. Du får ikke flere gaver. Jeg tror nok at de glemmer at jeg har bursdag, også får jeg bare julegave? Virker litt sånn, men jaja. Det er også noe dritt å feire så sent på året, sepesielt når man er i denne tidsepoken. Det er sikkert greit når man blir eldre? Ble 15 år da, mens alle andre skal bli 16.


I år hadde vi utrolig mange pakker! Det er også noen pakker gjemt bak sofaen.. Haha, vi brukte mellom fem til seks timer å pakke opp alt. Og ja jeg vet, treet våres er stygt. Men vi fant ikke toppen på våres andre tre, som er DRITFINT! Haha, neida.. det er bare et mye fyldigere tre. Tre-Fetisj♥Haha, dør av dette bilde her! Ja, som du ser.. er dette min reaksjon på min Tv. Selv om jeg var sikker på at jeg kom til å få en Tv.

Nyttårs bilder kommer kanksje senere i dag, eller i morgen!
Blogges.

Antrekk

Hej! Hvilket antrekk synes du er finest til 'fest' på Laaven? Jeg endte opp med det første, siden jeg var mer konfortabel i det antrekket! Også ville jeg bare informere om at det nederste bilde, blir mitt nye profilbilde.♥

outfit 1.

Outfit 2.

Outfit 3.

Også er det mitt nye profilbilde!

Haha, synes?
blogges.

Scrapbooking.

Hei! Nå er det vel to uker siden sist? Siden da har det vært aktivitetsdag på skolen, laaven, venner, Jul og Nyttår!  Skal blogge mye om det senere! gidder ikke å skrive noe mer, men her er noen kjedelige bilder.


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits